Skip to content
HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS?

Vi hjælper dig med at få mere salg på dine leads...

Hver dag har vi automatiseret vores kunders daglige rutine opgaver, alt lige fra opfølgning på tilbud, bookning af kundemøder, opfølgning på fakturaer og meget mere…

REFERENCER

Vores kunder er vores absolutte bedste ambassadører


Hubhus står for levering og opfølgning af vores tilbud, håndtering af varer der skal afhentes m.m. - alt automatiseret så vi har fået tid til at give endnu mere personlig kundebetjening. Kan varmt anbefales!

Allan Dam
Garant Amager


Vi benytter bl.a. Hubhus som en selvbetjeningsløsning så vores kunder selv kan booke møder med vores salgskonsulenter. Det sparer os for mange unødvendige forgæves opkald til kunderne.

Frederik Halberg
Halbergs ApS


Vi har automatiseret levering og opfølgning på betalinger af vores fakturaer med Hubhus. Det gør at vores fakturaer bliver betalt til tiden, og vi kan nu levere fakturaer på SMS. Selv meget gamle fakturaer er nu blevet betalt.

Mads Peter Poulsen
A.P. Botved A/S


Hubhus håndterer alle leads i min virksomhed. Det er nemt at få et overblik, og systemet har mange automatiseringer, der gør at jeg kan håndtere mange flere leads, end jeg har kunnet før. Vil ikke undvære systemet nu jeg ved det eksisterer!

Kristian Bentzen
Dansk Tag & Isolering


Hubhus står for at levere alle leads til vores kunder. På den måde sikrer vi en høj leverance sikkerhed og det er meget transparent for alle parter. Automatiseringerne i systemet sikrer også at vores kunder altid får håndteret alle leads korrekt.

Rasmus Halberg
Findforsikring ApS