Byg kundeflows og automatiser manuelle processer

Hubhus automatiserer og digitaliserer kunderejsen for at skabe den bedste kundeoplevelse og det største salg.


Ensartet og professionel kommunikation

Med automation sikres det at alle kunder får samme serviceniveau. Der er ingen som bliver glemt, eller noget der falder ned mellem to stole.

Trigger & Action baseret

Det er muligt at opsætte “triggere” som holder øje med en given handling en bruger kan have. Når denne handling sker, kan I opsætte alle de handlinger i ønsker.

Skalerbare Workflow Automations

Byg alle de workflows som passer til jeres virksomhed, uanset om det er tilbudsopfølgning, interneprocesser eller opfølgning på møder.

Bedre kundeoplevelser

Få mere tid til at give personlige oplevelser til kunderne, og lad Hubhus stå for at automatisere jeres manuelle processer.

Adviser kunder automatisk

Sæt automation på jeres bookinger, på den måde kan kalenderen helt automatisk advisere deltagere på et event, så alle er synkroniseret omkring dato og tidspunkt.

Automatisk Tilbudsopfølgning

Slut med medarbejdere der ikke får fulgt op på jeres tilbud. Hubhus tager over og følger op direkte på kunden, eller internt, hvis en kunde bliver glemt.


Hubhus automatiserer jeres processer

Med automation kan du reducere den tid virksomheden bruger på opfølgning og udsendelser som bekræftelser, påmindelser og meget mere.

Derudover så hjælper det dig også med at øge engagementet og pleje dine kunder, samtidig med at du leverer en skræddersyet, ensartet og professionel kundeoplevelse.

Når du kommunikerer med dine kunder automatisk baseret på deres aktivitet, fører det til en naturlig interaktion, som opbygger tillid og driver salget.

Faktisk kan automatisk udløste e-mails og SMS-beskeder generere 24 gange mere omsætning pr. afsendelse sammenlignet med almindelige e-mails, når du har et skræddersyet, fokuseret budskab.

Klar til at komme igang?

Få en gratis introduktion til hubhus, hvor vores professionelle forretningsudvikler vil drøfte hvordan hubhus kan være med til at løfte jeres forretning.

Hubhus Academy

  • I stedet for manualer, har vi bygget Hubhus Academy, som er videoundervisning til alle vores brugere, så det er hurtigt og nemt at komme igang med brugen af Hubhus.

Kontakt Hubhus

© Hubhus ApS, Vesterbrogade 39, 1. sal, 1620 København V, Danmark