Hubhus referencer


Nye booking funktionaliteter

Hør fra et par af vores kunder

Hos Hubhus er vi stolte af, at få lov at hjælpe vores kunder med at digitalisere og automatisere deres forretning. På den måde har de mere tid til at servicere deres kunder og fokusere på at udvikle deres forretning.


DESIGNA Hillerød

Hos Designa i Hillerød har indehaver Bo Christensen, fået et super godt system til opfølgning på udsendte tilbud, lige såvel et gyldent overblik over hele hans forretning via dashboard med salgsoverblik.

Når der er ekstra travlt i butikken, har kunderne mulighed for at skanne en QR kode på et banner – og finde en ledig tid for et butiks- eller hjemmebesøg.

Hør hvordan Bo’s oplevelse med Hubhus har været.

A.P. Botved / Opadtrappen.dk

Mads-Peter fra A.P. Botved benytter Hubhus til udsendelse af faktura via Navision, lead håndtering fra hjemmesiden, ordrestyring, mødebooking og sågar styring af ansættelsessamtaler.

Hos A.P. Botved har de ansatte fået fjernet en masse af deres rutinemæssige opgaver – og kan nu endnu bedre fokusere på den gode kundehåndtering.

Hør Mads-Peter fortælle mere om hans oplevelser med Hubhus.

Storstrøms Forsikring

Storstrøms Forsikring har i samarbejde med Hubhus været med til at få knækket koden til taksator dokumentation, kosterlister, skadesanmeldelser og meget mere.

Det er alt sammen samlet i en simpel platform, hvor de samtidig kan administrere alle deres leads og udsendte tilbud samtidig med de har et konstant overblik over, hvordan det går i forretningen med deres tilpassede dashboards.

Hør hvordan Mark og resten af teamet hos Storstrøms Forsikring har sat gang i deres digitalisering.


Garant

Hos Garant bruger de Hubhus til administration af indgående leads til alle deres butikker. Hubhus er derudover med til at automatisere en masse manuelle processer, f.eks udlån af varer.

Ved kundebesøg sørger Hubhus for at advisere kunden i god tid, så man kan minimere sandsynligheden for at møde en lukket dør.

Hør hvorfor Allan har valgt at bruge Hubhus herunder.


Halbergs

Halbergs har i en længere årrække benyttet Hubhus. Hvad startede som en ren lead håndterings motor, er nu blevet til en central hub, hvor alle aspekter af virksomheden håndteres igennem Hubhus. 

Eksempel : 

  • Ordrehåndtering
  • Serviceaftaler
  • Markedsføring
  • Ansøgninger
  • Gavekort … og meget mere… 

Maria fra Halbergs administration fortæller i videoen herunder deres oplevelser og brug af Hubhus.


Klar til at komme igang?

Få en gratis introduktion til hubhus, hvor vores professionelle forretningsudvikler vil drøfte hvordan hubhus kan være med til at løfte jeres forretning.

Hubhus Academy

  • I stedet for manualer, har vi bygget Hubhus Academy, som er videoundervisning til alle vores brugere, så det er hurtigt og nemt at komme igang med brugen af Hubhus.

Kontakt Hubhus

© Hubhus ApS, Vesterbrogade 39, 1. sal, 1620 København V, Danmark