Sælger til Hubhus

Lokation
København, Danmark
Arbejdstid
Fuldtid
Erfaring
Minimum 2+ års erfaring

Vil du gerne arbejde med salg af software as a service og trives du både med salg via telefon/teams og fysiske møder?

Passer ovenstående på dig, så er det måske dig vi søger.

Hubhus er en web platform der benyttes af virksomheder inden for alle brancher til at optimere og styre deres drift, kommunikation og planlægning. Det gør vi blandt andet ved at automatisere en lang række funktioner som f.eks. loyalitetsundersøgelser, tilbudsafgivelse, GPS systemer til flådestyring, timeregistrering, kalender systemer og online selvbetjeningsløsninger, hvor vest mest sælgende funktion er vores mødebooking, som er unik med med transportberegning.

Vi er et hold som er glade for vores arbejde og at kunne gøre tingene smartere og hurtigere for vores kunder. Vi sætter en ære i ikke at være et bureaukrati, men vi har en agil og fleksibel hverdag, der gør at der ikke er langt fra tanke til handling og eksekvering.

Vi søger:
Vi søger en erfaren og dynamisk sælger med erfaring inden for salg af software systemer eller andre SaaS-løsninger. Den ideelle kandidat vil være ansvarlig for at drive salg, både gennem telefonkontakt og ved personlige virksomhedsbesøg. Dette kræver et stort gåpåmod, evnen til at arbejde selvstændigt, og en opsøgende tilgang til kunderelationer.

Om dig og dine kvalifikationer:

 • Erfaring med salg af software systemer eller SaaS-løsninger.
 • Evne til at arbejde selvstændigt og målrettet.
 • Stærke kommunikationsevner og overbevisende salgsmetoder.
 • Erfaring med kundehåndtering over telefon samt personlige møder.
 • Gåpåmod og en opsøgende tilgang til salg.
 • En stærk interesse og flair for at lære nye teknologier, herunder brugen af AI-værktøjer i det daglige arbejde.
 • Evne til hurtigt at tilpasse sig og integrere nye teknologier i salgsprocesser.
 • Du har en god kommerciel forståelse for vores kunders forretning, og kan se du vil kunne skabe værdi.
 • Du skal også kunne agere projektleder ved onboarding af nye kunder.

Vi ser gerne, at du:

 • Har en god kvalitetssans og er ærekær omkring dit arbejde.
 • Du fungerer godt i et team og er en positiv kollega, som er med til at skabe en god stemning på arbejdspladsen.
 • Du er i stand til forstå kundernes forretningsmæssige udfordringer, så du ved hvordan du bedst skaber værdi i dit arbejde.
 • Du mestrer både engelsk og dansk.

Vi tilbyder dig
Du vil få din daglige gang på vores nyrenoverede kontor på Vesterbrogade 39, 1. sal – 1620 København V, med mulighed for hjemmearbejdsdage når det er relevant, aktuelt og efter dit ønske. Der er mulighed for frokostordning, og alt hvad man kan forvente af det moderne kontor. Vi har en afslappet stemning, og er du til bordfodbold, så tager vi også rigtig gerne en kamp i løbet af en arbejdsdag.

Du bliver en del af en velfungerende professionel organisation med en stærk kultur, som understøttes af et fagligt stimulerende miljø med en stor grad af frihed, fordelagtige arbejdsvilkår samt diverse sociale tiltag, såsom årlig firmafester og andre hyggelige og kollegiale arrangementer.

Din løn vil bestå af en fast løndel og provision efter resultater.

Ansøgninger vurderes løbende.

Om Hubhus

Hubhus er en danskejet virksomhed. Vi er 10 personer på kontoret på Vesterbrogade 39, og er i stor vækst med nye kunder der onboarder vores automation platform. Vores kunder er fra alle brancher.

Ansøg ved at udfylde formularen herunder

Klar til at komme igang?

Få en gratis introduktion til hubhus, hvor vores professionelle forretningsudvikler vil drøfte hvordan hubhus kan være med til at løfte jeres forretning.

Hubhus Academy

 • I stedet for manualer, har vi bygget Hubhus Academy, som er videoundervisning til alle vores brugere, så det er hurtigt og nemt at komme igang med brugen af Hubhus.

Kontakt Hubhus

© Hubhus ApS, Vesterbrogade 39, 1. sal, 1620 København V, Danmark