Dashboards til salg og ledelse

Med et dashboard fra Hubhus, kan du skræddersy lige præcis det overblik I har brug for i virksomheden. Du får et intuitivt og pålideligt dashboard.


Et overblik til lederen

Få lynhurtig et overblik over jeres pipeline, status på medarbejderne eller hvor meget i har omsat for i den seneste måned.

Optimer salgsressourcerne

Med et oversigtsbillede over værdien af salgene, møder booket, hitrate og meget mere, kan du engagére dine medarbejdeere med salgskonkurrencer og meget mere.

Kombiner data på tværs af områder

Du kan nemt få et overblik et centralt sted over antallet af tilbud afgivet, hvor mange sager vi har i ordre og hvor meget der til fakturering.

Kundetilfredshed (NPS dashboard)

Med vores NPS (net promoter score) dashboard får du, et overblik over hvordan kundetilfredsheden er i din virksomhed – og har derved mulighed for, at sætte ind inden det bliver til dårlige anmeldelser.

Ingen kunder bliver glemt

Sikre at ingen kunder bliver glemt, med et visuelt overblik over antallet af kunder der ikke er blevet kontaktet, eller kunder der har accepteret et tilbud.

Datadrevet ledelse

Ved brug af data som kilde til fremdrift, har du en effektiv måde at vækste din forretning, med nøgletal omkring økonomi, kundetilfredshed, pipeline og periodestatus.


Overvåg virksomhedens resultater og præstation

Med dashboards fra Hubhus har du en effektive metode til at samle alle vigtige nøgletal i ét billede, så du har de mest værdifulde informationer om din forretning lige ved hånden.

Det bedste dashboards skaber et hurtigt overblik over virksomhedens forretningsområder på en måde, som normalt ville kræve en rapport eller større excel ark. Ved at samle og visualisere KPI’erne kan man med det samme se, hvor der er performanceudfordringer som kræver handling.

Klar til at komme igang?

Få en gratis introduktion til hubhus, hvor vores professionelle forretningsudvikler vil drøfte hvordan hubhus kan være med til at løfte jeres forretning.

Hubhus Academy

  • I stedet for manualer, har vi bygget Hubhus Academy, som er videoundervisning til alle vores brugere, så det er hurtigt og nemt at komme igang med brugen af Hubhus.

Kontakt Hubhus

© Hubhus ApS, Vesterbrogade 39, 1. sal, 1620 København V, Danmark