Full stack webudvikler

Lokation
København, Danmark
Arbejdstid
Fuldtid
Erfaring
Minimum 2+ års erfaring
 • Er du webudvikler?
 • Vil du være en del af et stærkt udviklingsteam, der vægter trivsel højt og giver dig plads til at udvikle sig?

Så er det måske dig vi søger, som udvikler på et af fremtidens nye automation systemer, hubhus.dk.

Hubhus er en web platform der benyttes af virksomheder inden for alle brancher til at optimere og styre deres drift, kommunikation og planlægning. Det gør vi blandt andet ved at automatisere en lang række funktioner som f.eks. loyalitetsundersøgelser, tilbudsafgivelse, GPS systemer til flådestyring, timeregistrering, kalender systemer og online selvbetjeningsløsninger.

Vi er et passioneret og imødekommende udviklingsteam på 3-5 udviklere, som brænder for vores arbejde og at kunne gøre tingene smartere og hurtigere for vores kunder. Vi sætter en ære i ikke at være et bureaukrati, men vi har en agil og fleksibel hverdag, der gør at der ikke er langt fra tanke til handling og eksekvering. Vi bygger kode af høj kvalitet som kan skalere og genbruges på tværs af vores systemer. Vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Dine opgaver:
Som udvikler hos Hubhus vil du indgå i et tæt samarbejde med vores øvrige udviklere. Du bliver en del af et agilt miljø og flad organisation med store frihedsgrader, hvor du selv har stor indflydelse på dit eget arbejde. Du vil være med i processen lige fra behovsafdækning til design, implementering og test.

Din tekniske baggrund:

 • Du har nogle års erfaring som backend webudvikler, database administrator, programmør eller lignende.
 • Du har erfaring med både MySQL og HTML/CSS/JavaScript samt et serverside sprog som PHP/Laravel.
 • Forståelse for og erfaring i objekt-orienteret programmering er et krav.
 • Erfaring med administration af hjemmesider vil være et plus, men ikke et krav.

Vi ser gerne, at du:

 • Har lyst til at udvikle dig og brænder for at være med til at gøre virksomheden til en succes.
 • Har en god kvalitetssans og er ærekær omkring dit arbejde.
 • Fungerer godt i et team og er en positiv kollega, som er med til at skabe en god stemning på arbejdspladsen.
 • Er i stand til forstå kundernes forretningsmæssige udfordringer, så du ved hvordan du bedst skaber værdi i dit arbejde.
 • Mestrer både engelsk og dansk.

Vi tilbyder dig
Du vil få din daglige gang på vores nyrenoverede kontor på Vesterbrogade 39, 1. sal – 1620 København V, med mulighed for hjemmearbejdsdage når det er relevant, aktuelt og efter dit ønske. Der er mulighed for frokostordning, og alt hvad man kan forvente af det moderne kontor. Vi har en afslappet stemning, og er du til bordfodbold, så tager vi også rigtig gerne et par kampe i løbet af en arbejdsdag.

Du bliver en del af en velfungerende professionel organisation med en stærk kultur, som understøttes af et fagligt stimulerende miljø med en stor grad af frihed, fordelagtige arbejdsvilkår samt diverse sociale tiltag, såsom årlig firmafester og andre hyggelige og kollegiale arrangementer.

Ansøgninger vurderes løbende.

Kontaktoplysninger:
Ved spørgsmål eller hvis du ønsker at søge stillingen kontakt venligst:

Rasmus Halberg
Tlf. +4528291000
E-mail: rasmus@hubhus.dk

Om Hubhus

Hubhus er en danskejet virksomhed. Vi er 10 personer på kontoret på Vesterbrogade 39, og er i stor vækst med nye kunder der onboarder vores automation platform. Vores kunder er fra alle brancher.


Klar til at komme igang?

Få en gratis introduktion til hubhus, hvor vores professionelle forretningsudvikler vil drøfte hvordan hubhus kan være med til at løfte jeres forretning.

Hubhus Academy

 • I stedet for manualer, har vi bygget Hubhus Academy, som er videoundervisning til alle vores brugere, så det er hurtigt og nemt at komme igang med brugen af Hubhus.

Kontakt Hubhus

© Hubhus ApS, Vesterbrogade 39, 1. sal, 1620 København V, Danmark