Automatisk kundeopfølgning

Sæt kundeopfølgning på autopilot – og få mere tid til din forretning.


Ingen kunder bliver glemt igen

Glem aldrig opfølgning på dine kunder med interne workflows, samt opfølgning både på SMS og email.

Automation sikrer god kundeservice

Med automations sikrer du en strømlinet forretning, hvor alle kunder får samme gode service uden du skal røre en finger.

Personlige automations

Med mailskabeloner kan sende mails fra din personlige email eller SMS fra dit mobilnummer direkte til kunden, dette sikrer den personlige relation.

Lead motor formular

Med det indbyggede formularværktøj er det hurtigt og nemt at bygge en ny formular og indsætte den på jeres hjemmeside, eller linke til den via sociale medier.

Altid professionel kommunikation

Hubhus sikrer at kunden altid får en ensartet kommunikation, med alle nødvendige informationer. Du kan som eksempel invitere kunden til at selvbooke et møde med det samme – læs mere om det her.

Håndter leads med statusser

Lav statusser som kan sættes på alle jeres leads. På den måde ved I hvilke der er håndteret, hvordan de er håndteret, samt hvilke der mangler at blive håndteret.


Automations sætter jeres virksomhed på autopilot

Hubhus er et fuldstændig uundværligt værktøj, når det kommer til kundehåndtering. Vi giver jer mulighed for at udsende både intern og ekstern kommunikation i næsten alle scenarier I har brug for.

Udsend f.eks. beskeder på e-mail og SMS når henvendelser er oprettet via. online formularer, mødebooking bekræftelser, eller følg automatisk op på udsendte tilbud. Formulér din kommunikation baseret på om kunden har set, accepteret eller afvist tilbuddet. Hvis kunden har sendt et spørgsmål retur, kan dette også adviseres.

Automation kan facilitere, at hvis en kunde har stået ubehandlet i længere tid, så orienteres det internt.

Læs mere om mulighederne med trigger-baseret automationer

Når man fjerner manuelt arbejde som påmindelser, opfølgninger m.v. ud af dagligdagen – så giver det tid og ro til at skabe et endnu bedre serviceniveau overfor dine kunder.

Kort sagt så automatiserer og digitaliserer vi kunderejsen for at skabe den bedste kundeoplevelse og det største salg.

Mere tid til familien

Klar til at komme igang?

Få en gratis introduktion til hubhus, hvor vores professionelle forretningsudvikler vil drøfte hvordan hubhus kan være med til at løfte jeres forretning.

Hubhus Academy

  • I stedet for manualer, har vi bygget Hubhus Academy, som er videoundervisning til alle vores brugere, så det er hurtigt og nemt at komme igang med brugen af Hubhus.

Kontakt Hubhus

© Hubhus ApS, Vesterbrogade 39, 1. sal, 1620 København V, Danmark