Software til mødebooking

Med Hubhus selvbetjente mødebooking, kan kunderne 24/7 booke et møde med din virksomhed, baseret på ledige medarbejdere, kørselsoptimering, optimering af arbejdstid – og naturligvis synkroniseret med jeres kalender


Sikre ensartet og professionel kommunikation

Hubhus sikrer at kunden får en ensartet kommunikation baseret på booking- samt opgavetypen.

Ressourceplanlægning

Planlæg og optimer jeres ressourcer optimalt i kalenderen. Med Hubhus indbyggede logistik system sikres det at medarbejderen kan nå fra a til b, og aftaler overholdes.

Intelligent bookingsystem

Med det selvbetjente bookingsystem, som bla. integrerer til Microsoft Outlook, kan I lade jeres kunder selvbetjene sig til møder med virksomheden 24/7, baseret på ledighed, kørsel, arbejdstid, helligdage og arrangementer.

Integration til Office 365

Med integration til Microsoft Office 365, tager kalenderen højde for hvor dine medarbejdere befinder sig og hvor de skal være, f.eks hente børn eller til tandlæge.

Adviser kunder automatisk

Sæt automation på jeres bookinger, på den måde kan kalenderen helt automatisk advisere deltagere på et event, så alle er synkroniseret omkring dato og tidspunkt.

Co2 venlig kørsel

Optimer virksomhedenskørsel samtidig med I skåner miljøet. Hubhus kan vise hvor meget Co2 udledning kunden kan spare ved, at booke en tid hvor I er tættest på deres adresse.


Optimer din virksomheds kørsel og book endnu flere møder

Vi har udviklet den selvbetjente mødebooking funktionalitet til at sikre, at I får optimal udnyttelse af medarbejderens tid, uanset om titlen er sælger, taksator, montør eller assurandør så sørger hubhus for man altid får booket kalenderen fuldt ud samtidig med, at vi sikre at børnene bliver hentet til tiden og du når dit tandlæge besøg.

Klar til at komme igang?

Få en gratis introduktion til hubhus, hvor vores professionelle forretningsudvikler vil drøfte hvordan hubhus kan være med til at løfte jeres forretning.

Hubhus Academy

  • Istedet for kedelige manualer, har vi bygget Hubhus Academy, som er videoundervisning til alle vores brugere, så det er hurtigt og nemt at komme igang med brugen af Hubhus.

Kontakt Hubhus

© Hubhus ApS, Vesterbrogade 39, 1. sal, 1620 København V, Danmark