03 februar, 2022

Nyt i hubhus · Februar 2022

03 februar, 2022Hubhus

Hej 

Som noget nyt vil vi samle forretningsrelevante udgivelser i Hubhus i et løbende nyhedsbrev, som vi planlægger at udsende ca. 4 gange om året.

Denne mail vil være en smule længere i forhold til fremtidige, da jeg har samlet relevante features der er udgivet det sidste halve år.

Kunne det have din interesse at modtage flere tips og tricks eller andre hubhus relevante informationer – eller er det rigeligt med en mail i kvartalet? Det vil betyde meget hvis du vil bruge 2 sekunder på at svare på det, ved at benytte knappen herunder :

Kunne du have interesse i flere tips fra Hubhus?

UDGIVELSER

Booking formular, flere nye ting:

  1. Vi har nu gjort det muligt at udstille både dag og tidspunkt for kunden i booking fasen, så man kun præsentere de absolut mest optimale dage og tider, de dage der er mest optimale får også vist et CO2 ikon, sammen med en beregning af den CO2 udledning kunden kan være med til, at spare virksomheden ved at vælge et mere bæredygtigt kørselstidspunkt. Læs mere og se en video gennemgang her

  2. Det er muligt, at prioritere booking af tider i nær fremtid, så du f.eks kan sikre at dine sælgere altid har en fyldt kalender.

  3. Mulighed for kun at vise start tidspunkt fremfor hele perioden, f.eks kl. 10:00 i stedet for 10:00-12:00

  4. Mulighed for ændring af titel på booking knappen

Udover ovenstående er der kommet flere forbedringer til bookingformularen, så vi sikre at vi booker de helt rigtige tider.

Læs mere og se video om booking formularen
Læs mere om booking

Beskrivelse og kommentar i vedhæftninger

Mulighed for at vise kommentar og titel på vedhæftede filer, når du har uploadet et billede eller dokument, har du nu mulighed for at præsentere disse informationer på f.eks en page, eller i en mail.

– Du kan bruge følgende placeholders for at indsætte beskrivelse og titel: @file[SLUG_NAVN,description] og @file[SLUG_NAVN,title]

– Se evt. under “Editor” i “Settings” for flere placeholder muligheder

Design tiltag

Vi har skjult de forskellige filtre i tabelvisning, for at overskueliggøre dette billede. Du kan til enhver tid trykke på “More filters” for at få vist alle sammen

Nye filter muligheder i tabelvisning

Has relations in: Vi har implementeret muligheden for at se hvilke relationer leads har i andre kampagner, f.eks kan du se hvilke leads der er blevet til tilbud eller ordre.

In calendar: Du kan nu filtrere på de leads som har en specifik person booket i kalenderen, eksempel: jeg vil gerne se alle kunder som får eller har haft besøg af vores medarbejder Rasmus.

Dashboards

Dashboardet har været under en stor forvandling, det er nu blevet lettere end nogensinde før, at oprette og tilpasse dashboard tællere, med mulighed for både at filtrere på medarbejdere, se hitrate på tilbud, antal bookede møder, modtaget leads og meget meget mere.

Hold øje med denne da der konstant kommer mange flere funktioner.

Læs mere og se video om dashboard funktioner her

Action buttons i kalenderen

Du kan nu få vist dine action buttons i kalenderen, du aktivere det blot inde på den knap du vil vise.

Dette kan f.eks. bruges så folkene på farten kan: sende både SMS og email på samme tid, lukke et lead, udfylde tjeklister m.m.

Select fields public

På trods af denne ikke er udgivet endnu, får du lige lidt info, da den forventes inden for få uger. Det bliver muligt at benytte select felter i campaign forms, bookingformular og på webpages, dette kan du bruge til f.eks filtrering af data i leadtabellen (privat / erhverv… Specifik service / produkt m.v.), dette kan der efterfølgende oprettes quick filtre på.

URL HOST – nu ikke et krav til php

Der er kommet en ny version af URL host filen, der gør det ikke længere er nødvendigt at jeres domæne understøtter PHP, dette har også fixet nogle andre udfordringer der var med, at printe en page der indeholder dokumenter.

Du kan med fordel hente nyeste version og erstatte den gamle på jeres domæne.

Overskriv filfelter

Når du bruger filfelter kan du bestemme om filen overskrives eller om den blot tilføjes til eksisterende.

Dette kan være brugbart hvis du vil sende revideret tilbud.

Uendelig automations

Skal du bruge en automation til at trigge en årlig email til dine kunder, så kan du sætte antallet af gange en automation må køre til 999999 så vil den blive ved med, at køre, husk også at tilpas spam protection i mail / sms skabelon.

Dette kan være nyttigt til f.eks årlige servicebesøg, hvor man med fordel kan kombinere det med selvbook funktionen, det vil give et stærkt værktøj til at styre abonnementer m.v.

Læs mere og se video om automations her

HTTP request response

Når du får et succesfuldt svar på en HTTP request til et eksternt API, har du nu mulighed for at opdatere feltværdier i Hubhus baseret på retursvaret. Dette er værdifuldt til at holde emner synkroniseret med egne systemer.

– Du finder muligheden under “HTTP” i “Settings” for den pågældende kampagne

HTTP request i automation

Det er nu muligt at trigger en automation baseret på response koden fra HTTP requesten.

F.eks kan du nu få en email ved en fejlet HTTP request, så du kan blive adviseret og handle på fejlede API kald, når du f.eks rykker kunder fra LEAD til TILBUD og de bliver afvist, eksempelvis grundet manglende informationer.

– Du indstiller dette under “automation” og vælger “On HTTP request”

Klar til at komme igang?

Få en gratis introduktion til hubhus, hvor vores professionelle forretningsudvikler vil drøfte hvordan hubhus kan være med til at løfte jeres forretning.

Hubhus Academy

  • I stedet for manualer, har vi bygget Hubhus Academy, som er videoundervisning til alle vores brugere, så det er hurtigt og nemt at komme igang med brugen af Hubhus.

Kontakt Hubhus

© Hubhus ApS, Vesterbrogade 39, 1. sal, 1620 København V, Danmark