02 maj, 2022

Nyt i hubhus · Maj 2022

02 maj, 2022Hubhus

Hej 

Inden vi går igang med vores udgivelser denne gang, vil vi lige hæve flaget og fortælle at vi er kommet på Trustpilot.

Trustpilot og andre anmeldelses platforme er noget vi aktivt arbejder med for vores kunder til hverdag og vi er derfor meget opsatte på, at det også skal afspejles på vores.

I den forbindelse håber vi meget, at du vil trykke på Trustpilot logoet herunder og bruge 2 minutter på at skrive lidt om dine positive oplevelser med Hubhus.

Vi takker på forhånd.

Anmeld os på Trustpilot

Nu til det vigtige

Så er der allerede gået 3 måneder og vi er nu klar med en række nye features, jeg har som noget nyt lavet nogle korte videoer til de fleste ting, så I nemt kan se hvordan det virker / implementeres.

Sidste gang fik jeg ikke så meget respons på nedenstående spørgsmål, så jeg giver den lige et enkelt skud mere – du må meget gerne trykke på nedenstående knap og vælge en af de 3 muligheder 🙂

Kunne det have din interesse at modtage flere tips og tricks eller andre Hubhus relevante informationer – eller er det rigeligt med en mail i kvartalet? Det vil betyde meget hvis du vil bruge 2 sekunder på at svare på det, ved at benytte knappen herunder :

Kunne du have interesse i flere tips fra Hubhus?

UDGIVELSER MAJ 2022

Nu med video; Som skrevet har jeg lavet en ultra kort video til alle punkterne herunder, hvor jeg viser implementeringsforslag. Til det, vil jeg sætte stor pris på feedback til dette og generelt disse release notes, så jeg sikre det forsat er relevant for jer 🙂

QR kode generator

Der er nu kommet en mulig for at generere QR koder direkte i hubhus, så der kan henvises til bookingformular, websider eller blot give beskeder.

Du benytter blot placeholder : @qr_code[VÆRDI;100px]

Dublet markering

Man kan nu definere en status eller en select værdi der sættes ved dubletter i kampagner, du laver en status eller en select og går ind under “settings -> doublets” og definere kriterierne for dublet markeringen

Du kan hertil også vælge om den skal markere originalen eller om det kun er dem der efterfølgende er dubletter.

Print knap i API

Under API er der nu kommet en print knap, så du hurtigt kan sende API informationer til din yndlings leverandør. Du skal være opmærksom på, at API nøglen skal sendes for sig selv, af sikkerhedsmæssige årsager.

Dashboards

I dashboardet er der nu åbnet op for tabelvisning og number panel, samtidig med det nu er muligt at filtrere på select værdier.

Suggested / Optimal times

“Tak fordi du har hjulpet os med at blive grønnere”

I automations kan du nu trigger på tider hvor kunden har valgt en optimal tid.

Samtidig er der kommet en placeholder %event_is_suggested_time% og %booking_is_suggested_time% som kan bruges til at skelne indhold og meget andet.

Dette kan eksempelvis bruges til at belønne kunder for, at vælge en CO2 venlig tid, som samtidig er med til at optimere jeres kørsel.

Til dette er der implementeret en filter mulighed i tabelvisningen, requirement i automations og nogle placeholders.

Tilføj til kalender

Der er nu kommet placeholders til tilføjelse af direkte links, så jeres kunder nemt kan tilføje de bookede events til deres egen kalender direkte.

Nedenstående skabelon indeholdende ikoner, links og styling kan oprettese som en HTML komponent, eller indsættes direkte i bookingformularen under </> Part 3: Success.

Hent kode her

Endnu flere placeholders til bookingformularen

Herunder kan se en række nye placeholders man kan bruge i bookingformularen.

F.eks den bookede ressources : Fornavn, email, telefon, base lokation, rolle
Dato for booking uden årstal, start tidspunkt, varighed, sluttidspunkt og om det er en optimal tid der er valgt, som jeg også viser i videoen ovenfor.

Special dates

I calendar settings er der kommet et nyt menu punkt “Special dates”, I denne har du mulighed for i en periode at ændre base adressen for kalender ressourcer, hvilke postnumre vedkommende dækker samt i hvilken perioder.

Dette kan være praktisk, hvis man f.eks kører fra sit sommerhus af over sommeren, eller en medarbejder der normalt kører Sjælland, skal over og kører Jylland i en periode.

Flere filtre (does not have)

Du kan nu filtrere på “DOES NOT HAVE” f.eks kalender event, eller f.eks relationer.

Endnu bedre styring i kalenderen

Du kan nu super nemt samle kalender begivenheder, flytte til en ny person / tidspunkt f.eks ved sygdom og advisere alle kunderne på én gang.

Mål på ledig kapacitet i kalenderen

Skal der skrues op eller ned for markedsføringen? – Dette vil blandt andet afhænge af jeres ledige kapacitet, dette kan der nu måles på i dashboardet, dette defineres ved at vælge

Klar til at komme igang?

Få en gratis introduktion til hubhus, hvor vores professionelle forretningsudvikler vil drøfte hvordan hubhus kan være med til at løfte jeres forretning.

Hubhus Academy

  • I stedet for manualer, har vi bygget Hubhus Academy, som er videoundervisning til alle vores brugere, så det er hurtigt og nemt at komme igang med brugen af Hubhus.

Kontakt Hubhus

© Hubhus ApS, Vesterbrogade 39, 1. sal, 1620 København V, Danmark