01 juni, 2021

Få overblik og giv dine medarbejdere mere frihed med Office365 kalender integraitonen

01 juni, 2021

Det er nu muligt at integrere office 365 kalender med Hubhus.

Fordelen ved denne integration er, at nu kan I lade kunderne selvbooke møder direkte i jeres kalender, og være sikre på, at enhver aftale passer ind i jeres hverdag.

Lad kunder booke f.eks direkte fra jeres hjemmeside, en knap i jeres email signatur, på jeres facebook side eller en f.eks på en iPad i butikken/kontoret.

Hubhus benytter Google maps til at beregne afstande mellem adresser, som gør at der aldrig, bliver booket et møde som ikke lever op, til jeres krav omkring kørselstid til kunder, kørsel i mellem møder, kørsel før og efter endt arbejdstid.

På den måde er I også sikre på, både at i får nogle glade kunder, men også tilfredse medarbejdere, der har mulighed for at planlægge private begivenheder, som f.eks: tandlægebesøg, hente børn i institution, mormors guldbryllup fra morgenstunden, så længe medarbejderen blot sørger for at skrive det i sin kalender og indsætte en adresse, så sørger Hubhus for at planlægge udenom og endda planlægge besøg der er i nærheden af de private begivenheder.

Med tidsregistreringsmodulet og evt. GPS styringen, kan i samtidig se om den forbrugte tid og tidsregistreringen passer med den planlagte begivenhed, dette kan du læse meget mere om i indlægget om tidsregistrering : Læs mere om timeregistrering her.

Integrere Office 365 kalenderen i dag og ..

  • Giv kunderne mulighed for selv at booke den tid der passer dem.
  • Sørge for dine medarbejdere får frihed til, at nå private begivenheder.
  • Lav optimal planlægning af medarbejdernes tid og undgå unødvendig kørsel.
  • Få et overblik over opgaver og lokationer.
  • Slip for at bruge tid på at skulle bruge tid i telefonen eller på mail for at finde en tid til kunden.
  • Mere overskud til dine ansatte, så de kan fokusere på det der giver din forretning mest værdi.

Klar til at komme igang?

Få en gratis introduktion til hubhus, hvor vores professionelle forretningsudvikler vil drøfte hvordan hubhus kan være med til at løfte jeres forretning.

Hubhus Academy

  • I stedet for manualer, har vi bygget Hubhus Academy, som er videoundervisning til alle vores brugere, så det er hurtigt og nemt at komme igang med brugen af Hubhus.

Kontakt Hubhus

© Hubhus ApS, Vesterbrogade 39, 1. sal, 1620 København V, Danmark