06 september, 2021

Sådan får du mest muligt ud af dine leads

06 september, 2021

Markedsføring

Din nye hjemmeside er klar, du har sat et marketingbureau til at få dig øverst på google – og komme frem hver gang folk ser på deres facebook.

Massere af nye leads

Du begynder nu at få en masse spændende leads ind i butikken på mails, telefonopkald og nogle møder måske endda fysisk op hvis du har en butik.

Mistet overblik

Hvordan holder du styr på dette, har du kapacitet til at få fulgt op på alle de tilbud der nu sprøjter ud ad døren? Mister du og dine kollegaer måske overblikket?

Få overblikket tilbage med en leads kampagne

Bruger du en lead håndterings kampagne, kan du og dine kollegaer nemt sætte status på kunder og tildele dem internt og I kan se præcis hvor langt i processen i er med kunderne.

Fuld automatisk tilbudsopfølgning

Udsendte tilbud kan du sætte automatisk opfølgninger på, så du sikre en ensartet kommunikation til dine kunder samtidig med du sørger for, at der bliver fulgt op flere gange på alt det udsendte materiale.

Klar til at komme igang?

Få en gratis introduktion til hubhus, hvor vores professionelle forretningsudvikler vil drøfte hvordan hubhus kan være med til at løfte jeres forretning.

Hubhus Academy

  • I stedet for manualer, har vi bygget Hubhus Academy, som er videoundervisning til alle vores brugere, så det er hurtigt og nemt at komme igang med brugen af Hubhus.

Kontakt Hubhus

© Hubhus ApS, Vesterbrogade 39, 1. sal, 1620 København V, Danmark